Tuesday, September 13, 2011

Help help kesempitan...

Assalamualaikum...

Wahh...rasa segar dengan blog baru nie. Yeah,tenang disini. Terima kasih kepada yang sudi memollow aku. Sat gi aku post kat korang marshmallow okey.Sorang satu. :p

Baru sampai UIA Gombak 12Sept 2011 semalam.Hekhekhek. Bila masuk je gate Uia. Aku dah pasang azam baru. Nak MOVED ON! Yep,I need to change.

Internet kat uia nie plak damn tenuk gilos baban. Kat bilik tak dapat langsung! Geram wa.Macam cicak kobeng duk dalam bilik takde tenet. Hekhekhek.Nie pun aku update kat office asrama. Sebab nak reply email customer and update blog.

Jadual semester akhir nie sangat lah pack macam tin sardin. Class aku dari pagi hingga lah pukul 3.30ptg. Hari jumaat tak ada class.Hopefully semester nie adalah semester terakhir untuk aku.Doakan aku ye korang :)

Nati aku update lagi~~

Nah..amik sorang satu.Jangan berebut taw :p

psstt: sape ade kat KL?ingat nak buat meet up blogger.

5 comments:

.: iEyLa :. said...

saye!!!
t roger ek..hihi..
gudluck yunk...study rjn2 tau..
t i g uia i msg u.. ;)

Nazifa said...

ok syg :)

i am S!L4H.. said...

sy ambik sopan2 x rebut pun tauuu. heeeee

all da best sis~~

Nazifa said...

@ i am silah

wah sopan nye...patut la licin je

.Dilla Nur. said...

dapnyeeee... T___T
kalo dapat bebetol xpe gak =P