Tuesday, September 6, 2011

Second Me-Second Blog

Assalamualaikum...

"SELAMAT HARI RAYA"

Second Blog...Named Second Me... Second Me..membawa maksud aku yang ke-2. Aku yang pertama ialah aku la kn. Yang ke-2 nye di adaptasi dari blog nie. Non-edited tentang aku. Pemikiran aku.Kehidupan aku. Dan  Perwatakan aku.

Blog lame? Tentang Bulan. bukan sengaja nak aku abaikan. Tapi mungkin nak mencari semangat berblogging kembali dengan blog ke-2 nie. Tapi masih dengan email dan password blogger.com yg sama.

Blog ke-2 nie berciri-cirikan peribadi juga. mungkin lebih peribadi. Tapi tak ade la sampai hal hal dalam kain pun aku nk cerita kan. Aku pun ade muka gak. Cun lagi.hakhakhak tuihhh~

Dan aku juga akan selitkan serba sedikit hobi dan minat aku tentang photography,kucing,makanan dan minuman kegemaran, dan fesyen kegemaran. Bersesuaikan dengan tema blog aku Second Me :p Adess bajet retis la plak. Setakat nie dulu aku potpetpotpet.

Terima Kasih kerana membaca

9 comments:

najihah sahami said...

wah..sweet template. xpe2. mungkin yang ni leh emo2. tak sabar nak tunggu next post dari nazifa..dari bulan pun sama gak. hehe

Mohd Firdaus said...

wow..

Nazifa said...

@najihah sahami

xmo gune name Bulan lg..x matured je an :p
hekhekhek second post?
InsyaAllah~

Nazifa said...

@Mohd Firdaus

jgn duk wow sgt cikgu :p

i am S!L4H.. said...

fly to the moon.

wuahhh. nak ikot.
^^

Anishaway said...

talk to the moon ? ehee

semoga cik Bulan tenangbebas disini !
erk, nak panggil cik Bulan ke cik Second nih ?
heeeeeee ;))

tomatokering :) said...

moga bulan tenang di sini . ececehh ;p

cayokk bulang ! ;D

ina haslina said...

ni nk wt cte tentang awan lak ke cik bulan..hehhehe

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html