Saturday, September 17, 2011

Jangan menyampah boleh?

Assalamualaikum...

Jangan menyampah boleh? Jangan menyampah dengan aku. Aah,dengan aku. Sebab blog aku tak siap lagi. Dah gedikss nak update entri. Kalo korang tengok kat atas tue. Yang tempat ade gambo tukar tukar tue. Ce tengok betol betol bahasa nya. Langsung tak paham kan? Aku tak reti macam mana nak buang natang tuh! Huhuhu

Dah la aku nie tak 'pandai' nak edit template..cett! nak jugak perkataan pandai tue kan :p

So,siapa siapa boleh tolong aku design or edit template nie TOLONG laaaa. Jangan menyampah dengan aku k. Sebab aku nie tak patut di sampahkan.Erkkk! Pening jap. Bukan bukan sebab aku nie comel. So,korang tak leh meyampah dengan aku.Hahahaha

Kalau korang perasan shoutbox pun aku tak ade lagi. Aku dah lupa camna nak letak shoutbox tue. Cramp jap otak aku. Adesss

psstt: Tahniah sayang. ILYSM.till now

5 comments:

Maaruf Tanker said...

jln cni

Anishaway said...

oh ini sangat simple cik Bulan ! i like juge ;)

Nazifa said...

@maaruf tanker

hekhek..x jupe shoutbox ek :p

Nazifa said...

@anishaway

u like dear?tlg la sis buang natang tuh tuu :p

caliph shuriken said...

hikk.. ingt saja suka2 letak pic tukar2 tu ;p