Tuesday, October 11, 2011

111011

Dari semalam lagi aku bukak new post nie. Tapi sepatah pun aku tak tulis. Hati melonjaklonjak nak menulis. Tapi tangan gila beku nak menaip.

Pagi nie semangat bangun pegi kelas. Tapi hampeh kelas cancel sebab kete kesayangan madam rosak. hekhekhek,mesti ada antara kami yang doa kete madam rosak hari nie.Tapi bukan aku OK! Sebab hari nie kami kene submit questionnaire untuk company visit. Ramai yang tak siap lagi :p termasuk aku yang tak tahu pape.

Weekend lepas memang heaven giler lah. Meronggeng je keje sabtu ahad. lenguh kaki sampai nak ketawa pun tak boley. Nati aku update entri pasal weekend aku. *takmo tewas dengan mish*

Aku buka akaun Facebook baru. Yang lama aku deactive. Ada sebab musababnya aku buat macam tue OK. Bukan saje gegatal nak buat banyak akaun OK.

Moodbidadari:aku rindu kat kawankawan aku

2 comments:

❤ eyeme ❤ said...

kan kan kan? rase rindu kt kenkawan bila sensorang je kt uia ni..huk2..cantik lens yg kita beli kat awak tu..auwww~

apik pehe said...

hehehe...
sampai beli selipar baru..hahahahahahha