Thursday, October 20, 2011

Jangan percaya barang FREE

Uihhh. Sejuk nyah malam nie. Meh la pelok pelok. Best kan? *winkwink*

Gojes dak awek nie ?!

Aku nak cerita neh. Mai la dengar. Aku bagi gula gula sebijik sorang nak?! Ok merapu.

Esok aku ada kuiz Biofacility.Huhuhu Natang ape biofacility tue nyah. Kau tak tahu. Sadap ok!
Aku jenis study malas beli buku mengharapkan lecturer suap. Ngappp! Hekhekhek
Lecturer bagi slide aku amik dan print dan peram dalam file.Terbaik

Nak jadikan entri nie panjang dengan harap kome kome sume harus baca. Slide tue dalam PDF dengan 58 pages. Ok! Sikit je tue. Kaplahotak kau! Berbuih buih mulut aku baca nie. Habuk tak masuk. Yang masuk nasi goreng kampung sebungkus siap telor mata lagi. Hakahakhakahak. <-----gelak lembu

Printer aku ade 3function. Scan,Copy,Print. Hebak kan?! Ok maaf tershow off sebentar. Background PDF slide tue kaler biru gelap. Tulisan pulak kaler putih. Sume ayat tak hade pun gambogambo cun yang boleh menjadi santapan mata agar tidak mengantuk. Ptuihhh!

Bila aku print memang keluar kaler biru gelap tue la. Korang boleh bayang tak? Leh tak nie? Bayangkan ink printer aku. Kertas tue macam basah kene air je. Cis!

Aku pun buat cleverclever. Pi google PDF converter. Ohyeah! Jumpa!Free download lagik.Suke suke suke DOWNLOAD!

15minit later,

Cettt! ' This is unregistered converter,you can only convert 3pages for each slide'. Cett! 10kali Cettt lah!

moodbidadari:minum nescafe tak mo tido malam nie nak study!

9 comments:

Anonymous said...

hehehe...akhirnya hajat tak kesampaian...wahai bulan, study elok2 ye..sis bintang dtg pujuk hati minah gojes kat atas tu..hehe.kamu bulan akak bintang.

faryzh said...

wahhh..cleverclever ha?
ade je converter pdf yg foc..

.: iEyLa :. said...

hikhik..macam2 la u ni..
ujian tuh...usaha2..

Nazifa said...

Kak Anon

ades..kak LM ek?ke kak mas?hekhekehe
thank you akak :) sayam akak.meh pelokpelok :P

Nazifa said...

@faryzh

ofcos la.kene cleverclever.huhu
xreti la faryzh..

Nazifa said...

@ieyla

hehehe.bese la keje last min :p

ctk said...

hahahahaah...membazir ink tuh...58 pages? ish xbanyak pon...npe xtambah lgi?hahaha

najihah sahami said...

hahahhaa..kaya la ink u bulan ni...kah kah kah...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hahah..jd anon pun bulan leh teka saper akak ye?