Tuesday, October 18, 2011

Orang tak nak tue tak payah terhegeh-hegeh kan?

Assalamualaikum....

Aku benci..aku benci..

Sombong nak die! Mentang mentang la ko tue putih gebu. Macho. Tahi lalat di hidung. Bajet tahi lalat ko tue sweet la kan??

Ko buat aku tergila-gila kejar ko. Aku nak peluk ko pun tak kasi. Sombong.Pastu ko tak nak layan aku. Cettt!


Ok fine! Pasni aku buat ko terkejar kejar kat aku pulak. tengok la nati. Aku tak bagi ko makan aku tak mandikan ko. Biar paknenekkutu naik kat atas badan ko. Baru la gatalgatal kulit ko tue :p


Hahahaha. nie la kucing aku. Nama dia Cik Puteh atau singkatan Puteh atau glamornya J.LO. Mama aku yang bagi nama nie. Ntah dari mane dia dapat idea nak bagi nama Cik Puteh.

Cik puteh nie cerdik taw. Dia u'uk dalam bilik air je. Kalo dia nak u'uk tapi ade orang dalam bilik air mula la bising membebel. Terpaksa la orang kat dalam tue cepatcepat keluar. Kalo tak dia akan melepas dimana mana dia sempat :p

Tapi Puteh sombong dengan aku. Sebab aku tak ada kat rumah masa pertama kali kedatangan dia ke rumah kami. Takpe2,nati cuti siap ko aku peluk ko sampai teru'uk :p hekhekhek

TodayMood: Pemergian Kak Diyana masih terasa...

10 comments:

iszieylyanziy said...

hahaha,,ayat macam tuju kat orang jek,,seb baik ada gambar kan :P

Nazifa said...

Isz

hahaha.xtuju kat sape2 la.xtaw nk letak tajuk pe :p

najihah sahami said...

haha..hampeh. ingatkan u nak peluk sape td. baru nak support. hek2....

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

naper takda tahi lalat kat hidung pun?hehe

❤ eyeme ❤ said...

al-fatihah to kak diyana...prnh 1 kls dgn dia eh? selalu terserempak dgn dia time nak g kls..sangat cantik dr segi rupa dan budi pekerti..just wonder, mcm mana dgn anak dia nnt..

ctk said...

igt ke org td...terkejut sebut sal peluk...kucing rupenyerr..hahaha

Nazifa said...

@najihah

u jeles ke i peluk org lain?

Nazifa said...

@ kak LM

ade la kak.ce tgk leklok :p

Nazifa said...

@ eyeme

dia x-rumate mase matrik.mcm kakak sendiri da. anak dia ade ngan keluarga mertua dia

Nazifa said...

@ctk

hahahaha.tertipu ek