Thursday, October 27, 2011

Keramahan Aku Di Facebook

Hi hi hi hi hi hi hi

Hi hi hi hi hi hi

Hi hi hi hi hi

Hi hi hi hi

Hi hi hi

Hi hi

Hi

Hi semua!!!!!

Ok. Gigih tak aku? Ber'hi' sana sini.Ini lah yang terjadi pada Facebook akaun baru aku. Private Message 'Hi' telah tersebar ke pelusuk kawan-kawan facebook aku.

Tensi. Aku memang tensi. Sebab ia dah menjatuhkan imej bidadari aku. Cehhh! Ptuihhh!

Annoyink kan? Lagipun aku tak semesra itu nak ber'hi' dengan orang. Sukar nak mesra dengan orang. Tapi dengan bantal aku sangat mudah mesra. hekhekhek zzzzzz

Ok. *tamat cerita "hi".

Aku jenis hargai kawan. Sekali berkawan selamanya aku nak berkawan. Kalau dulu kawan aku boleh berbual-bual bertegur sapa bergurau senda kenapa kini tidak? Sebab aku tak layak menjadi kawan kau kah? Bukan sekali dua aku cuba mendekati kawan aku. Banyak kali. Tapi berapa kalikah aku dilayan sebagai kawan?

Marah?Aku tak marah. Sedih?Ya,aku sedih. Aku kecik hati. Seluruh genap tempat aku menegur kawan aku. Ala kadar sahaja layan nya. Tak mengapa. Aku faham. Kawan aku memang begitu :)

MoodBidadari:taksukabiladahadakekasihlupakawan :)

4 comments:

eRza farEeha said...

hik3...btoi2..kawan biaq sejuta kn...
haha..suke lah nota bidadari u tuu..heee

Nazifa said...

@erza

hahahha.kite org kampung je yunk.xsesuai kwn ngan org bandar :p
meh cri penternak biri2 wat kwn :p

iszieylyanziy said...

hikhikhik,,kawan ja pon,,,untung ade kawan cam u,,hehe,,thank!

Elie Lily said...

credit untuk nota kaki tu..
heheh