Tuesday, November 15, 2011

Auwww.aku cemburu dengan percintaan mereka. &^@%$###*!&^&^%

Assalamualaikum...

saya guna aku ye :)

Hari nie dari pagi sampai lah ke malam aku berada di fakulti dengan badan yang wangi semerbak kasturi si bunga mawar. Oh yeah! Wangi kan aku. Ok merapu.

Aku jealous. Kau tahu apa maksud jealous? Dalam bahasa melayu nya CEMBURU. Kau tahu apa maksud cemburu. Tak tahu? Ok,angkat tangan searas dengan kepala dan ketuk kepala kau itu.Hikhikhik

Aku jumpa link nie dibelog YanaYonet. Aku cemburu aku jealous dengan percintaan mereka. Bukan jealous dengan percintaan Yana dan Abam Lipas nya. Oh bukan,bukan dengan mereka. Tapi dengan satu blog yang super duper triple romantik dan dikarang dengan penuh perasaan. Bak kata orang dengan hati yang tulus ikhlas suci murni. Opsss,ade keterlampauan disitu. Dengan gambar mereka yang ala-ala sweet auww auww itu memang membuatkan aku jealous.

Akan tetapi,ya ada TETAPI disini. Jika korang singgah belog <INI> aku mintak jangan dikutuk dimaki hamun sudah. Cukuplah dengan beristighfar dan mendoakan hati mereka agar mereka menemui kebahagiaan hakiki. Opsss terasa macam ustazah pulak :p

Moodbidadari: minggu nie agak meroyan sikit dengan exam berderetderet.

7 comments:

masmurni said...

aduh...gile kentang betul2 la dua ni..sakit jantung skjp tgk diaorg...ish..ish..ish

Hizami Rahim said...

haha. romantik sgt ek? :B

Anishaway said...

baiklah ustazah Ifa..
eheee

najihah sahami said...

xhabes2 meroyan...dah nak exam tu elok sangat la meroyan. hahah

Nzyrahun said...

okay yang link bawah sekali tu sangat geli gelamat,sakit jantung gua haha

Nzyrahun said...

okay yang link bawah sekali tu sangat geli gelamat,sakit jantung gua haha

sarah mohamad said...

Saya pun jelesss ni tahu tak dgn yana yonet ni! HEHEHE

ps: lama tak jengah cik bulan. sorry dear, takde masa sekarang :D HEHEH