Sunday, November 20, 2011

Sibuk yang tak ketahuan

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera...

Erkk. Time aku taip entri nie korang dah tido. Tuee ada yang berdengkur. Ada yang meleleh ayer liur. Tok sah tipu lah korang tido tak berdengkur :]. Nak nak seharian korang pegi jalan meronggeng. Balik penat terbongkang terus. Hihihi

Lepas balik cuti raya haji dan semester break aku tak sempat nak update blog hari-hari. Bajet pemes ada orang tunggu aku update kan? Erk.Latest entri pasal 'Wordless Wenesday' tue ja. sebab simple kan nok? Tampal ja gambo.Engkau pon boleh buat.

Busy yang tak ketahuan yang maksudkan disini ialah busy yang tak seberapa nak busy. Faham tak?Tak? Hempok kepala tue.Muihihi Macam biasa balik kelas makan terbongkang. Tak pun melayan drama korea. Mula la feeling sensorang menangis sedih sensorang. Sengal kan?!

Dashboard blogger nie selalu je bukak, aku blogwalking je la. Aku baca entri orang. Komen komen kalo terasa nak komen. Eh eh..sebelum panjang entri nie aku nak bagitahu bloglist aku. Ada 3 part semua nya. Ok,ada 'Nae sarangi', 'Daebak namja' dan 'Daebak yeoja'. Ok. Toink toink bahasa nya. Hahaha aku sengaja nak buat korang toink toink. Rasa toink toink tak?Aku rasa gak la sikit toink toink tue. Perisa strawberry. Ok merapu!

1. Nae sarangi -maksudnya 'kesayanganku'. Nie memang blog wajib aku terjah. Tak kira la hujan panas ribut petir ke. Wajibulrunnah! Mereka ini orang yang aku kenal dan mesra dari awal hingga la sekarang aku di dunia blogging.

2. Daebak yeoja- maksudnya ' Gadis Hebat'. Ok,nie antara list blog gadis yang aku suka baca. sebab blog mereka nie best. Rasa macam yogurt tutti frutti perisa vanilla ade strawberry dua ketol. :p . Blog dorang nie relaks dan banyak info bukan sekadar tunjuk gambar pegi makan kedai mamak je.

3. Daebak Namja - maksudnya ' Lelaki Hebat'. Sama jugak dengan Gadis Hebat. Blog 'Lelaki Hebat' nie buat aku relaks dan buat aku gelak gelak comel :p Blog mereka nie sempoi je.Rasa?! Rasa macam coklat kindo bueno perisa white chocolate. Boleh?

Nak letak gambo ke. Tak payah la kan. Kang korang termuntah pulak tengok gambo aku. Sobss

moodtoinktoink: Daebak = Hebat, Namja= Lelaki,Yeoja=Perempuan/Gadis

7 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

majuk!!! bulan mls update blog

najihah sahami said...

hahahah...sayam kamu lah sayam...

wess, plan kite cane?

TwIstiEs*meSti Mau* said...

i'm daebak namja....haha..

panadai ko ehh..haha
hmm..jemput singgh yer..
daebak yeoja...huk3

Rashid said...

ermm .. nak jadi lelaki macho leh? hehe ..

sarah mohamad said...

*sob sob sob .. kesat air mata terharu ok*

sbb ada dlm bloglist cik bulan :D

caliph shuriken said...

owh, ada 3 part rupanya ^^

Anishaway said...

oh sis Ifa Nae sarangi !
Anish lagi dahsyattt letak sis kat "BLACKLIST" hehehe ;))