Saturday, November 12, 2011

Hari 02 - Maksud Sebalik Nama Blog

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera!

Aku bengang dengan adik-adik aku. Posmen datang hantar barangan pos laju tak ada sorang pun yang keluar amik. Semua terbongkang dalam bilik tuh. Cettt! Posmen dah tinggal surat cinta katanya nak date dekat pejabat pos KB bila bila masa saja. Apa class dating kat pejabat pos. Ptuihhh! Ok membebel! 

Meneruskan lagi sahutan "Cabaran 30 Hari Saya". Baru hari ke-2. Ada 28hari lagi.Hekhekhek.

MAKSUD DISEBALIK NAMA BELOG

'SECOND ME'
Ianya bermaksud 'Kedua saya'.Pertama aku adalah aku. Manusia yang comel kontot jalan macam penguin.Hahaha'Second me' nie merupakan sebuah belog dimana aku membebel, merapu,dan men'sawan'kan diri di sini.

So,dalam belog aku nie aku hanya tulis tentang aku. aktiviti aku,kegemaran aku,kesukaan aku dan info yg aku ingin kongsi dengan korang sume.

Itu saja.

MoodBidadari: Jangan gelak kan aku. Taw la belog aku tak de header. Kontot mcm tuan dia jugak

12 comments:

tomatokering :) said...

sama lah belog kita pong takde header .. ahaha :pp

Nazifa said...

@tomatokering

tue la pasal..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kadang2 terpikir.takda header bagus gak kan bulan?ringan ,melayang jek kot?

budak penjara said...

second me kira cam kembar ko la ye??hehe


ltk header simple2 cam header aku je

Anishaway said...

seratusperatus setuju okeyh !
diblog lah tempat kite melepaskan 'sawan'.
hehehe

Hizami Rahim said...

hehe. kenapa tak third me? kenapa tak fourth me? haha.

Nazifa said...

@ kak miza

eh,ringan ek kak belog sy?

Nazifa said...

@budak penjara

aah mcm kembo aku.eheee

ko buat 1 utk aku :p

Nazifa said...

@ anishaway

hahaha...betoi2...meng'sawan'kan diri di belog

Nazifa said...

@hizami

perli nampak. :p hahaha

nFx said...

msti anak no.2 nih...

najihah sahami said...

cewwahh..wt ayat sedih..suh la abg tetttt buatkan..:P